Experience Days


Één proefrit in een Mercedes-Benz zegt meer dan duizend advertenties. En daarom nodigen wij u heel graag uit om een proefrit te komen maken tijdens de Experience Days in september! Maak nu een afspraak voor een proefrit bij een dealer bij u in de buurt en profiteer daarnaast van aantrekkelijke acties tot en met 30 september.


Proefrit reserverenGratis winterwielen bij een Mercedes-Benz uit voorraad


Winterwielen maken het verschil bij sneeuw en ijs. Ook bij temperaturen van 7 graden Celsius of minder zorgen ze voor maximale grip, een kortere remweg en een zo laag mogelijk brandstofverbruik. Bij aanschaf van een Mercedes-Benz uit voorraad voor 30 september 2018 krijgt u nu gratis een set winterbanden inclusief lichtmetalenvelgen. Met deze set winterwielen komt u stijlvol én veilig de winter door. 


Extra voorraadvoordeel


Wilt u overstappen naar een nieuwe Mercedes-Benz? Dat is in de maand september extra voordelig dankzij het extra hoge voorraadvoordeel. Kiest u voor een aantrekkelijke Mercedes-Benz uit voorraad dan ontvangt u naast het extra voordeel nu een gratis set winterbanden en winterwielen.* Zo rijdt u het najaar goed tegemoet!


Bekijk de voorraad

 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart